Vadkan blog‎ > ‎

Nótaest és borkóstoló a Vadkanok Nemzeti Dalárdával és az etyeki Zarándok Pince borászaival 2018. február 2-án, pénteken 18:30-23:00-ig a HÁLÓban!

B. Balázs, 2018. jan. 17. 4:01   [ 2018. jan. 17. 4:02 frissítve ]
Nótaest és borkóstoló a Vadkanok Nemzeti Dalárdával és az etyeki Zarándok Pince borászaival 2018. február 2-án, pénteken 18:30-tól 23 óráig a Hálóban!

Kedves Barátaink!
 
A Vadkanok Nemzeti Dalárda következő, farsangi nótaestjét február 2-án, pénteken 18:30-tól 23 óráig tartja Háló Közösségi Kulturális Központban (V., Semmelweis utca 4.)Meghívott vendégeink Joó István és Debreceni Csaba, az etyeki Zarándok Pince borászai, akik egy 5 tételből álló fehérbor kóstolót tartanak az est első felében. A borkóstoló közben beszélgetünk velük a pincéről és a borokról, majd kezdetét veszi a megszokott hatalmas nótázás. 
 
A nótázásban megfáradt torkunkat az este folyamán jóféle pálinkákkal és borokkal olajozzuk, és hogy ezt sokáig tehessük, közben finom zsíros kenyereket fogyasztunk. Az est költségeihez 3.000 forint hozzájárulást kérünk, mely magában foglalja a fehérborkóstolót és a korlátlan zsíros kenyér és vörösborfogyasztást. 
 
Kérjük, hogy a gördülékeny szervezés végett, január 31-én, szerdán déli 12 óráig mindenki jelezze részvételi szándékát az alábbi űrlapon:
 
Mindenkit nagy szeretettel várunk farsangi mulatságunkra, hogy közösen borozzunk és énekeljünk egy hatalmasat a nagyböjt előtt!
 
Aki hallja, adja át (például a fb-esemény megosztásával, a levél és a plakát továbbításával)!
 
Köszönjük!
 
Üdvözlettel:
Vadkanok Nemzeti Dalárda
Comments