Vadkan blog‎ > ‎

NÓTAEST HÖLGYEKNEK ÉS URAKNAK 2018. április 13-án, pénteken este fél7 és 11 óra között a Hálóban!

B. Balázs, 2018. ápr. 6. 7:12   [ 2018. ápr. 6. 7:14 frissítve ]
Nótaest Hölgyeknek és Uraknak a Vadkanok Nemzeti Dalárdával, 2018. április 13-án, pénteken 18:30-tól 23 óráig a Hálóban!

Kedves Barátaink!
 
     A Vadkanok Nemzeti Dalárda következő nótaestjét  április 13-án, pénteken 18:30-tól 23 óráig tartja a Háló Közösségi Kulturális Központban  (V., Semmelweis utca 4.).

    Ezen az estén vendégünk lesz Arató György, a Mika Sándor Egyesület történésze, régi jó barátunk, korábbi házigazdánk az Eötvös Collégiumból. Az est elején rövid előadást tart Magyarország, a kereszténység védőbástyája címmel, majd kezdetét veszi a szokásosnál is         nagyobb mulatság. Ebben azért vagyunk biztosak, mert meghívott vendégünk maga is nagy nótafa, így hatalmas nótázás várható!

     A nótázásban megfáradt torkunkat az este folyamán jóféle pálinkákkal és borokkal olajozzuk, és hogy ezt sokáig tehessük, közben finom zsíros kenyereket fogyasztunk. Az est költségeihez 2.000 Ft hozzájárulást kérünk fejenként, ami magában foglalja a korlátlan zsíros                 kenyér és borfogyasztást.

     Kérjük, hogy a gördülékeny szervezés végett, április 12-én, csütörtökön déli 12 óráig mindenki jelezze részvételi szándékát az alábbi űrlapon:
https://docs.google.com/forms/d/1QUQW9x27hGvWyQJb_bADrNyQsotJHdyVmUzya3D7QeU/

     Mindenkit nagy szeretettel várunk következő mulatságunkra, hogy közösen énekeljünk egy hatalmasat! Aki hallja, adja át (például a fb-esemény megosztásával, a levél és a plakát továbbításával)! Köszönjük!
 
Üdvözlettel:
           Vadkanok Nemzeti Dalárda
Comments